Trouwen

Ja, ik wil!

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Een trouwdag is zo ontzettend bijzonder. Jullie samen met zijn tweeën, omringd door de mensen waar je het meeste van houdt. Een prachtige dag waar bloemen zeker niet kunnen missen! Ons team in de winkel is opgeleid om de meest prachtige bloemstukken voor jullie dag te maken. Of je nu alleen een bruidsboeket nodig hebt, of ook corsages en de volledige bloemenaankleding voor de dag wilt laten verzorgen. Alles is mogelijk!

 

Een bruidsboeket dat bij je past

 Als jullie geïnteresseerd zijn in de bloemschikkwaliteiten van ons dan spreken we graag met jullie af. In een gesprek bespreken we uitgebreid jullie wensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de bloemstukken precies bij jullie en jullie wensen aansluiten! Gaan jullie voor romantisch? Puur en wit? Of misschien wel stoer en industrieel? Ga je voor een traditioneel biedermeier boeket of kies je voor een modern plukboeket? Allemaal belangrijk om te weten zodat we de bloemen in jullie stijl kunnen doorzetten.

Als jullie bij ons zijn laten we je verschillende stijlen zien. Ook helpt het als jullie zelf al wat ideeën hebben. Samen maken we dan een plan. Natuurlijk geven wij jullie daarbij vakkundig advies!

 

Traditie

Volgens traditie neemt de bruidegom het bruidsboeket mee naar de bruid als hij haar gaat ophalen. Wil jij dat het bruidsboeket nog een verrassing is voor je aanstaande bruid? Neem dan een stukje stof van de jurk mee en misschien zelfs wat kleuren die terugkomen op de grote dag. Dan zorgen wij ervoor dat het bruidsboeket perfect bij je aanstaande past!

 

Wil jij het bruidsboeket en bruidstukken laten maken door onze bloembinderij? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken!