Abonnementen

Een bloemenabonnement is echt een uitkomst voor wie regelmatig van verse bloemen wil genieten zonder er zelf iets voor te hoeven doen. Of het nu gaat om bloemen voor bij je thuis op de eettafel of voor een mooi vers boeket op de balie van je restaurant of winkel of  voor vrolijke bloemen voor op kantoor. Alles is mogelijk!

 

Zakelijk

Een kantoor, winkel of praktijk zonder bloemen is natuurlijk maar saai. Hoe leuk zou het zijn als er elke week verse bloemen op een balie staan? Of een mooi boeket bloemen op de tafel in een kantine of in een vergaderruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos. We maken namelijk niet alleen boeketten voor op balies, ook kun je ons inhuren voor complete kantoorinrichtingen. We richten dan jullie kantoor in met mooie planten. Zo zorgen we ervoor dat jullie kantoor een aangename plek wordt. Planten zijn namelijk echte sfeer en klimaatbepalers op kantoor. Behoefte aan complete kantoorinrichting? Of wil je graag genieten van elke week verse bloemen op je werk? Neem dan eens contact met ons op.

 

 

Particulier

Verwen je jezelf regelmatig met een mooi boeket bloemen of een bloemstuk voor thuis? Dan is het misschien iets voor jou om een abonnement bij ons af te sluiten. Wij zorgen ervoor dat er regelmatig (denk aan eens per 1, 2 of 3 weken) een mooi boeket of een uniek bloemstuk bij jou wordt bezorgd. We leveren een compleet stuk, dus inclusief vaas of pot. Die laatste krijg je dan te leen. Zodra we de volgende bos komen brengen nemen we de oude vaas weer mee. Je kunt je volledig laten verrassen, maar je mag natuurlijk ook aangeven wat voor soort bloemen je graag wilt hebben.

 

Verjaardagscadeau?

Een bloemenabonnement is ook erg leuk om te geven als verjaardagscadeau! Geef bijvoorbeeld een abonnement voor slechts 3 keer of vaker. Dit kan geheel naar eigen invulling.

 

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een abonnement.