Afscheid

Bloemen bieden houvast

Afscheid van het leven

Een overlijden is altijd erg verdrietig. Op de dag van de uitvaart zijn bloemen dan ook zo belangrijk. Ze bieden steun en houvast. Een prachtig bloemstuk voor op de kist, een grote rode of witte roos voor bij het graf of een krans voor op het graf. Welke wens je ook hebt, Bloembinderij Henk de Jonge maakt op aanvraag de meest mooie bloemstukken die passen bij de overledene.

Rouwboeketten moeten echt bij de overledene passen. Een jong persoon krijgt meestal andere rouwboeketten dan een ouder iemand. Denk aan verschillende kleuren, maar ook soorten bloemen. Daarnaast speelt ook de vorm mee. Je kunt klassieke rouwboeketten laten maken die op het graf of de kist kunnen liggen, maar ook een ronde bloemenkrans of een bloemstuk in hartvorm worden vaak gemaakt als rouwbloemstuk.

Bestel uw afscheidsbloemen

Afspraak maken?

Heb je te maken met een overlijden en ben je op zoek naar een bloembinderij die de rouwboeketten kan maken? Kom dan eens langs bij onze winkel.  Wij hebben al jaren ervaring met het maken van bloemstukken voor uitvaarten. Ons doel is om prachtige rouwboeketten te maken die goed passen bij de overledene. Graag gaan we dan ook in gesprek met je zodat we samen kunnen bespreken welk soort bloemstukken passen bij de uitvaart. Wij zorgen ervoor dat de dag zo een bijzonder bloemenrandje krijgt.

 

Condoleanceboeket

Wil je steun betuigen aan iemand die net een dierbare heeft verloren? Geef dan een condoleanceboeket. Een prachtig klassiek wit boeket of juist een boeket vol kleur om een beetje steun te kunnen bieden in deze moeilijke tijd. Wil je een condoleanceboeket laten bezorgen? Bekijk dan eens bij boeketten in onze webshop. Heb je specifieke wensen voor het condoleanceboeket? Neem dan contact met ons op. We maken dan graag een boeket geheel naar uw wensen.