Het team

Yvonne

Yvonne van der Veen werkt al sinds 2000 bij Bloembinderij Henk de Jonge en ze vertelt dat de winkel echt als haar tweede thuis voelt. “Ik heb een grote passie voor bloemen. Als ik naar een bepaalde bloem, materiaal of een pot kijk, krijg ik direct heel veel ideeën. Na al die jaren werken in de bloemenwinkel is ze dan ook heel erg trots op het feit dat ze de winkel in 2020 heeft overgenomen. Ik vind het super om het vertrouwen van Henk en Ina te krijgen en ik ga er dan ook helemaal voor. Ik bewaak de stijl van onze bloembinderij en bij het inkopen let ik dan ook erg op kwaliteit van de bloemen en planten. Ook de potterie en het glaswerk zijn altijd bijzonder en van hoogstaande merken."

Judith

Judith vindt het prachtig om met bloemen te werken en om er een mooie creatie van te maken. “Elk seizoen heeft zo zijn mooie en aparte bloemen. Ook vind ik het leuk om samen met de klant ideeën uit te wisselen en zo op een mooi eindresultaat te komen”, vertelt Judith."

Mendy

In 2019 heeft Mendy de opleiding Vakexpert bloem, groen en styling in Zwolle afgerond. "Bloemen passen bij elke gelegenheid, zowel feestelijke als droevige. Ik vind het mooi om klanten zo goed mogelijk te begeleiden, zodat ze met een tevreden gevoel de deur uit gaan. Elk seizoen heeft zijn eigen mooie bloemsoorten en ook werken met andere materialen zoals potterie en glaswerk maakt mijn vak zo mooi!"

Lineke

Het mooie aan het vak vind Lineke dat je de seizoenen zo mooi beleeft. "Prachtige bloemen, mooie kwaliteit daar kan ik echt van genieten! Bloemen zijn mooi voor elke gelegenheid, en meedenken met de klant om de juiste bloemen bij de gelegenheid te kiezen zie ik als een leuke uitdaging. Ik kan hier heel goed mijn creativiteit in kwijt."